Sådan gør du
- Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
- Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
- Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
- Del dejen i 4-8 stykker alt efter, hvor store du ønsker dine snobrød skal være.
- Stræk dejstykket ud til en lang pølse og sno den om en pind. Sno evt. et stykke bacon med rundt.
- Bag snobrødet til det er gyldent uden på, og det lyder hult når du banker på det.
- Server med ketchup, pesto eller andet dyppelse.
Et godt tip: Snobrød kan varieres på et utal af måder. Smør fx dejen med pesto og stykker af parmaskinke inden du ruller det om pinden. Ønsker du en sød version, kan den også smøres med Nutella, og spises med jordbær, banan eller skumfiduser.