Sådan gør du
Dej:
- Rør gæren ud i lunkent vand.
- Tilsæt mel lidt ad gangen.
- Tilsæt salt og olie.
- Når dejen er lind, æltes den godt igennem på bordet eller i en røremaskine. Dejen vil være fugtig, men under hævning optager melet væsken.
- Tilsæt evt. lidt ekstra mel under udrulningen.
- Lad dejen hæve mindst 1 time på køkkenbordet eller til dagen efter i køleskabet.
Fyld:
- Del æblet, fjern kernehuset og riv æblet.
- Bland æble, feta, flødeost og valnødder.
- Rul dejen tyndt ud i en firkant på ca. 30 x 30 cm, og smør forsigtigt fyldet på.
- Rul dejen til en 30 cm lang roulade, og del dejen i to på langs, og flet de to dele.
- Læg snurren i en rugbrødsform (ca. 2 liter).
Bag ved 200 grader varmluft i 30 minutter.
Tip: Vil du lave en mere krydret udgave, kan du tilføje krydderurter til ostemassen og skifte feta ud med gedeost.