Snurrer med valnød, æble og feta

Snurrer med fyld af valnød, æble og feta er den perfekte opskrift, hvis du elsker snurrer og det salte køkken. Fyld din snurre med lækkert fyld fra det salte køkken, og server den som et mellemmåltid eller til suppe og tapas. Form som en kæmpe snurre, og bag den i form som et brød, du kan skære eller brække af. Denne udgave af snurrer med fyld er med valnød, æble og feta.

Se opskrift

Køkkentid
40 min

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 brød

Dej:
15 g gær
3 dl vand
400 g Valsemøllen ØKO Dansk Stenformalet Hvedemel
2 tsk salt
2 spsk olivenolie

Fyld:
1 æble
75 g feta
75 g flødeost
50 g valnødder

Sådan gør du

 

Dej:

  1. Rør gæren ud i lunkent vand.
  2. Tilsæt mel lidt ad gangen.
  3. Tilsæt salt og olie.
  4. Når dejen er lind, æltes den godt igennem på bordet eller i en røremaskine. Dejen vil være fugtig, men under hævning optager melet væsken.
  5. Tilsæt evt. lidt ekstra mel under udrulningen.
  6. Lad dejen hæve mindst 1 time på køkkenbordet eller til dagen efter i køleskabet.

Fyld:

  1. Del æblet, fjern kernehuset og riv æblet.
  2. Bland æble, feta, flødeost og valnødder.
  3. Rul dejen tyndt ud i en firkant på ca. 30 x 30 cm, og smør forsigtigt fyldet på.
  4. Rul dejen til en 30 cm lang roulade, og del dejen i to på langs, og flet de to dele.
  5. Læg snurren i en rugbrødsform (ca. 2 liter).
    Bag ved 200 grader varmluft i 30 minutter.

Tip: Vil du lave en mere krydret udgave, kan du tilføje krydderurter til ostemassen og skifte feta ud med gedeost.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.