Solsikkerugbrød med gulerødder – Valsemøllen brødblanding

Valsemøllen Solsikkerugbrød er fyldt med hele solsikkekerner, giv blandingen et lille twist med revne gulerødder.

Med Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrødsblanding, er du altid sikker på at få det helt perfekte bageresultat. Tilmed er det nemt at lave. Rugbrødet har en mild smag og er lige til at bage, til morgenmad, frokostbordet og den ekstra gode madpakke.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
2 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Solsikkerugbrød med gulerødder – Valsemøllen brødblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 rugbrød

1 ps. Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød
1 brev Valsemøllen tørgær (7 g), svarer til 25 g frisk gær
6½ dl vand, lidt varmere end lunkent (ca. 35°C)
150 g revne gulerødder

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt 6½ dl vand.
  2. Tilsæt 150 g revne gulerødder og ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med håndmixer på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Hæld dejen i en smurt form (2,6 l), glat med en våd dejskraber, og lad den hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Bag solsikkerugbrødet på nederste rille i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 60 minutter.
  5. Tag det færdigbagte solsikkerugbrød ud, og stil det til afkøling. Vent med at skære rugbrødet i skiver, til det er helt afkølet.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.