Sommer-quinoasalat og blandet grillpølser

Server en lækker og mættende quinoasalat med blandede grillpølser fra Hanegal. Perfekt aftensmad til sommerens lune aftener, hvor grillen er tænkt. Sommer-quinoasalaten er lavet med grillede ferskner, der giver en god friskhed til salaten blandet sammen med blåbær, feta og balsamico.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Hanegal, hvis produkter er 100 % økologiske. Hanegal har et stort udvalg af forskellige grillpølser, og du kan både finde nogle med kylling, okse, svin og nogle med mindre kød. Læs meget mere om Hanegal her.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

4 personer

200 g Valsemøllen Økologiske Quinoa
6 ferskener
100 g salatmix/feldsalat
125 g blåbær
100 g feta
Olivenolie
Balsamico glaze

Hanegal blandede grillpølser

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

Quinoasalat:

  1. Skyl quinoaen og kom dem i kogende vand tilsat salt.
  2. Kog quinoaen i en gryde med vand, olie og salt i ca. 20 minutter eller til al vandet er fordampet og kernerne blevet bløde.
  3. Skær ferskenerne ud i både, pensl med olivenolie, og grill dem i nogle minutter på begge sider.
  4. Fordel quinoaen på et fad (brug evt. 2/3, og servér resten i en skål ved siden af) sammen med salatmix. Top med de grillede ferskener, blåbær og feta og afslut med balsamico glaze.

Grillpølser:

  1. Kom pølserne på grillen og vend dem undervejs.
  2. Servér dem på et flot fad eller tallerken.

Et godt tip: Brug for mere inspiration til aftensmaden? Se en masse gode opskrifter til aftensmaden her.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.