Sådan gør du
- Pisk æg og sukker skummende.
- Smelt smør og honning sammen, og tilsæt alle krydderierne og teblandene.
- Bland mel og natron i en skål.
- Bland æggemassen med honningblandingen, og vend mel og friskbrygget te i. Rør godt sammen.
- Hæld dejen i en smurt firkantet form på ca. 20 x 35 cm, og bag brødet i 35-40 minutter ved 175°C.
- Servér dit spelthonningbrød med koldt smør til.
Et godt tip: Hvis du elsker kager med varme krydderier som spelthonningbrødet, kan vi godt forstå dig. Vi er selv vilde med smagfulde kager. Prøv fx at bage den saftige græskarkage med mørk chokolade. Eller hvad med en portion æblemuffins med efterårets danske æbler. Vi kan også anbefale en skøn krydderkage med blommer, der er indbegrebet af efterårets smage og farver. Du kan finde endnu mere inspiration på vores side med efterårskager.