Fremgangsmåde
Squash muffins
- Pisk æg, sukker, salt og vaniljesukker hvidt og skummende med en elpisker i ca. 5-7 minutter.
- Smelt smørret, og stil det til side.
- Bland mel, kanel og bagepulver.
- Bland mel-blandingen i æggemassen sammen med det smeltede smør, og rør herefter friskrevet squash i blandingen.
- Vend en masse små stykker hvid chokolade i dejen, og fordel dejen i 12 muffinsforme.
- Bag dine muffins i 20 minutter ved 185°C, og lad dem køle helt af før du putter cremefraiche creme på.
Cremefraiche creme
- Pisk det hele sammen med en håndmixer til flødeskum.
- Pynt dine afkølede muffins med det.
Et godt tip: Pift din cremefraiche creme op med 200g flormelis. Start med at piske smørret luftigt med flormelis og appelsinskræl, og pisk derefter cremefraichen i, når smørret er helt fluffy.