Sådan gør du
- Bland de tørre ingredienser sammen,
- Smuldr smør i melet og tilsæt æg og kærnemælk.
- Ælt dejen godt igennem.
- Fordel dejen i en smurt tærteform, og pres den godt op over kanterne.
- Prik med en gaffel i tærtebunden.
- Forbag tærtebunden i en forvarmet ovn ved 185°C (varmluft 170°C). i ca. 10 minutter.
- Pisk kærnemælk, æg, salt og muskatnød sammen i en skål.
- Hak spinat i mindre stykker, og skær laks i mundrette stykker.
- Fordel fordel tærtefyldet på tærtebunden.
- Bag tærten i en forvarmet ovn ved 185°C (varmluft 170°C). i ca. 25-30 minutter.
Et godt tip: Den grove tærtebund kan også sagtens fyldes med andre typer af fyld. Udskift f.eks. laksen med karamelliserede rødløg og gedeost og få en anden type tærte, der passer perfekt på middagsbordet eller som en del af tapas.