Sådan gør du
- Bland melmix og sukker. Ælt smør/margarinen i til en grynet masse.
- Tilsæt vandet og saml dejen. Dæk den til og lad den hvile i køleskab ca. 30 min.
- Læg dejen på et meldrysset bord og rul den ud til en plade, der er så stor, at den dækker formens bund og kanter. Læg dejen i en smurt form og tryk den ud.
- Sæt ovnen på 225°C.
- Læg frugt- eller bærfyld på tærtebunden. Hvis du bruger rabarber eller ”våde” bær, kan du undgå, at tærtebunden bliver klisteret ved at strø lidt kartoffelmel på tærtebunden inden fyldet lægges på.
- Bag tærten nederst i ovnen i ca. 25-30 min.
Et godt tip: Server din glutenfri tærte med eksempelvis flødeskum, vaniljeis eller vaniljesovs. Hvis du mangler inspiration til, hvad din glutenfri tærtedej kan fyldes med, kan vi anbefale vores små tærter med brombær, eller måske citrontærter med hvid chokolade og marengs.