Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200°C.
- Skær skrællen af den søde kartoffel og butternutsquashen og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Hæld 2 spsk. olivenolie og 1 spsk. balsamico over skiverne og drys dem med salt og peber. Brug eventuelt fingrene til at fordele oliven olie og balsamico.
- Bag i ovnen i 20 minutter, indtil alle skiver er helt møre.
- Kom imens alle ingredienserne til ærtemosen i en blender og blend. Smag til med salt og peber.
- Skær den gule peber i tynde skiver.
- Smør to af skiverne med mayonnaise, 2 skiver med ærtemos.
- Opbyg herefter sandwichen ved at lægge butternutsquash og sød kartoffel på, en håndfuld feldsalat, gul peber, drys med hampefrø og luk sandwichen med den anden skive Valsemøllen Økologiske Solsikkerugbrød.
- Spis med det samme eller tag den med som madpakke.