Sommertærte

Sommertærte

Med Valsemøllen Sommertærte kan du hurtigt og nemt bage en velsmagende jordbærtærte med en blød konditorcreme.

Valsemøllen Sommertærte er en nem kageblanding, som på under 1 time giver dig hjemmebagt jordbærkage med en saftig mazarinkagebund og fløjlsblød konditorcreme. Det gør det hurtigt og nemt at servere sommerens mest populære kage.

Der medfølger både kageblanding og konditorcremeblanding i pakken.

Du skal kun tilsætte olie, vand og bær efter eget valg. Rør kageblandingen sammen med vand og olie, og bag i ca. en halv time. Rør derefter konditorcremeblandingen sammen med vand, og fordel på den afkølede kage. Pynt med dine favoritbær: jordbær, hindbær, kirsebær, brombær eller hvad du ellers holder af.

Server sommertærten som fødselsdagsdessert, til studenterbesøg eller bare til en hyggestund med familie og venner på terrassen.

Se opskriften på Valsemøllen Sommertærte her. 

 

Køb det her

  • Bilka
  • Føtex

Ingredienser

Sukker, HVEDESTIVELSE, konditorcreme (vegetabilsk olie, maltodextrin, emulgatorer (E471, E472b), MÆLKEPROTEIN, stabilisator (E340ii), sukker, VALLEPULVER (MÆLK), modificeret stivelse, geleringsmiddel (emulgatorer (E401, E450), antioxidant (E341ii), vanilin, farvestof (E160ai)), kartoffelstivelse, HVEDEMEL, solsikkeolie, fortykningsmidler (E1414, E415), vaniljesukker, hævemidler (E450, E500), glukosesirup, salt, aromaer, MÆLKEPROTEIN, emulgatorer (E475, E471).

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt, og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Næringsindhold pr. 100 g:
  • Færdigbagt sommertærte pr. 100 g
Energi726 kJ / 412 kcal
Fedt8,3 g
- heraf mættede fedtsyrer3,9 g
Kulhydrat82 g
- heraf sukkerarter45 g
Kostfibre0,5 g
Protein1,8 g
Salt1,53 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage bedre.

Vores råvarer er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse, og med Valsemøllen kan du altid være sikker på, at du bager med bageblandinger af allerhøjeste kvalitet.

Dansk håndværk

Med stolte mølletraditioner siden 1899 skaber vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.